Corona

 

We zijn weer open!

Wij zijn blij dat de kinderopvang weer op volle toeren draait en dat alles bijna weer als vanouds is. Er zijn nog wat beperkingen, zoals de 1,5 meter afstand tussen volwassenen, het brengen en halen van kinderen en de hygiëne maatregelen maar in praktijk leveren deze maatregelen eigenlijk geen problemen op.

De richtlijnen omtrent gezondheid roepen wel veel vragen op, in deze richtlijnen( RIVM) staat onder andere dat kinderen met verkoudheidsklachten niet naar de opvang gebracht mogen worden, echter kinderen met Astma of hooikoorts, dus kinderen met klachten waarvan de herkomst bekend is die dus zeker geen Corona hebben, mogen wel komen. Deze richtlijnen zijn op zijn zachtst gezegd best ingewikkeld, artsen willen over het algemeen geen verklaring geven over de oorzaak van de verkoudheid. En wij zijn geen artsen en moeten met de richtlijnen in de hand beslissen of een kind wel of niet mag komen. We doen ons best er samen uit te komen, door met elkaar, ouders en kinderopvang, te overleggen.

Over het algemeen levert dit geen problemen op, echter er zijn gevallen waar het wat moeilijker is om tot een prettige oplossing te komen. Wij willen ouders met klem verzoeken deze discussie niet aan de deur te voeren en van tevoren te bellen. Wij van onze kant zullen echt ons best doen niet te streng en weinig flexibel met de richtlijnen om te gaan, natuurlijk voor zover de situatie dat volgens ons toelaat, we kunnen geen risico’s nemen omdat we in geval van besmetting een locatie wellicht helemaal moeten sluiten en we op die manier helemaal niemand meer kunnen helpen.

Gelukkig kunnen op dit moment kinderen en Pedagogisch medewerkers getest worden, dit is al een aantal keren gebeurd, gelukkig tot nu toe negatief. We houden u op de hoogte, van eventuele nieuwe ontwikkelingen, wanneer u vragen of opmerkingen heeft kunt u natuurlijk terecht bij de locatiemanager van de vestiging die uw kind bezoekt, of een email sturen naar info@delangekeizer.nl, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Irma Keizer
Directeur de Lange Keizer

Kinderopvang De Lange Keizer
Rotterdamseweg 51
2628 AJ Delft

 
 

Kom gerust een keer langs
om een kijkje te nemen!

 
Maak gelijk een afspraak