Jippie Anjer

 
LRK-nummer: 998714215

Anjer 2
2678 PB De Lier

06-42 14 46 80

Openingstijden

Ma t/m vr: 08:15 tot 12:15 uur.

Locatiemanager

Ilona Zeestraten
06-13 25 05 58
ilona@delangekeizer.nl

Het recept voor moddertaartjes

Vind een plek met aarde die je gemakkelijk los kunt scheppen. Meng hier water doorheen en roer het samen goed door met een stevige tak tot je een dikte hebt die lijkt op vla. Laat dit even staan. Pak nu een vorm en doe daar schelpjes, takjes, zand of blaadjes in, net wat jij mooi vindt. Voeg het moddermengsel toe, eindig met een flinke schep aarde en druk het goed aan. Nu kan je de vorm omdraaien en optillen. Als je wilt, kan je je moddertaartje versieren met bloemetjes, gras en wat je verder mooi vindt.

Buiten op ontdekking

Lekker buiten kliederen, dat kan dus in de modderkeuken van Jippie Anjer. Als je paddenstoelen en kleine beestjes wilt ontdekken, is het spannende struikenpaadje een goede plek. Ook liggen er autobanden klaar voor het bouwen van een tent, een piratenboot of iets anders. Ben je trouwens al in de wilgentenenhut geweest?

Samen binnen spelen

Binnen is er ook genoeg te doen: spelletjes spelen, knutselen in het atelier en dingen die je straks op school ook doet zoals samen in de kring zitten en samen gymmen. Vind jij praten nog moeilijk, bijvoorbeeld omdat je thuis een andere taal spreekt of omdat je niet zo’n prater bent? Dan krijg je hulp van onze pop Puk. Zo heb je de volgende keer iets te vertellen, als je bij elkaar op moddertheevisite gaat!

 

Kom gerust een keer langs
om een kijkje te nemen!

 
Maak gelijk een afspraak