Koningin Hupsakee

 
LRK-nummer: 141654958

Achterlaantje 10
2678 TC De Lier

0174-51 35 29

Openingstijden

ma, di, do en vr: 14:30 – 18:00 uur.

Locatiemanager

Jody van Zanten
06-51 69 29 45
jody@delangekeizer.nl

Toen ik voor het eerst naar Koningin Hupsakee ging, vond ik dat best een beetje spannend. Ik was er wel eens eerder geweest om samen met papa mijn grote zus op te halen, dus ik kende het wel al een beetje. Eerst werden we met een groepje opgehaald uit school en daar was mijn zus ook bij. Ze vertelde over het timmerproject waar ze aan verder wilde gaan: een stoel voor haar nieuwe kamer. Ze was klaar met timmeren en schuren en ging hem die middag blauw en paars verven en dan een andere keer nog versieren. Bij Koningin Hupsakee heb je een groot atelier waar je dat allemaal kunt doen en ook een leidster die je helpt als dat nodig is. Je kan er ook knutselen met lapjes en klei en nog veel meer.

De eerste middagen vond ik de Kinderclub heel fijn. Daar mogen de grote kinderen niet komen. Op ‘het eiland’ kan je hutten bouwen, er is allerlei speelgoed en vaak leest de leidster een mooi verhaal voor.

Nu ik wat langer bij Koningin Hupsakee zit, ga ik graag naar de keuken om lekkere dingen te maken. We hebben al tomatensoep gekookt, bananencake gebakken en ook een keertje spinaziepannenkoeken, die waren helemaal groen!

 

Kom gerust een keer langs
om een kijkje te nemen!

 
Maak gelijk een afspraak