Tussenschoolse
opvang

 

Kinderopvang De Lange Keizer verzorgt de tussenschoolse opvang (TSO) op verschillende locaties van de Oostpoortschool in Delft, locatie Oosteinde en locatie Nieuwelaan.

 

Wat is TSO?

De tussenschoolse opvang is de opvang tussen de middag; de tijd dat de kinderen overblijven. Dit is vrije tijd voor de kinderen. Dat betekent dat ze rustig kunnen eten en drinken tijdens het overblijven en daarna iets kunnen doen wat ze leuk vinden. In overleg met school wordt afgestemd welke (gedrags)regels we gezamenlijk hanteren, zodat er duidelijkheid is, welke ruimtes we kunnen gebruiken en wat voor activiteiten we aan kunnen bieden. Kinderen kunnen naar buiten, knutselen of spelletjes doen. Soms kan er meegedaan worden aan een kookactiviteit en sport. Bij slecht weer mogen we vaak gebruikmaken van de gymzaal en het speelleerlokaal.

 
De Lange Keizer Kinderopvang
 

Inschrijven

Inschrijven voor de TSO kan heel makkelijk via onze website. Klik daarvoor hieronder op de knop:

Schrijf je in

 

Let op: Na het aanmelden krijgt u een automatische bevestiging van inschrijven. U kunt ervan uitgaan dat het direct geregeld is en uw kind meteen kan overblijven vanaf de door u aangegeven datum. U krijgt geen extra bevestiging meer!

Bij twijfel of vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de administratie.

 

Bereikbaarheid administratie

Mandy Aarts
015-212 09 05 (bereikbaar op ma, di en do tussen 9:00 en 12:00 uur)
 info@delangekeizer.nl

 

Kom gerust een keer langs
om een kijkje te nemen!

 
Maak gelijk een afspraak