Kindercentrum De Lakei

 
Kinderdagverblijf, Voorschoolse & naschoolse opvang.


LRK-nummer KDV: 630928435

LRK-nummer NSO: 151859462

van Rijnweg 7
2286 KC Rijswijk

070 – 217 15 63

Openingstijden

KDV (0-4 jaar) 7.30-18:30
VSO (4-12 jaar): 7.30-8.30 (alleen tijdens schoolweken)
NSO (4-12 jaar): 14:00-18.30 tijdens schoolweken en van 7:30-18:30 in vakanties en op studiedagen

Locatiemanager KDV (0-3 groepen)

Daya Sebastiana
06-82 41 11 63
daya@delangekeizer.nl

Locatiemanager NSO en KDV (3+ groep)

Tosca van de Knaap
06-10 56 80 71
tosca@delangekeizer.nl
Aanmelden voor kinderopvang of naschoolse opvang bij de Lakei kan alleen als uw kind bij Montessorischool Parkrijk aangemeld staat (of meteen aangemeld zal worden na de geboorte). www.montessorischoolparkrijk.nl


Montessori kindcentrum De Lakei

“Help mij het zelf te doen” op Montessori Kindcentrum De Lakei!

He, wie zie ik daar aan de overkant? Kan ik daar naar toe, wat doen ze? Ik ben wel nieuwsgierig nu. Daar zijn nog meer kinderen maar in een andere ruimte. Ik mag daar zelf naar toe kruipen, hoe leuk is dat! Wil ik dat niet, dan blijf ik gewoon veilig in mijn eigen groep, onderzoek ik mijzelf in de spiegel of oefen met de houten Montessori materialen. Daar kan ik me heel lang mee vermaken. En als ik moe ben ga ik heerlijk slapen in mijn buitenbed waar ik luister naar de wind.

En weet je dat mijn vriendin van twee al zelf fruit kan snijden en water inschenken vanuit een glazen kan in een stenen kopje? Dat heeft ze geleerd nadat ze eerst gezien had hoe het moest. Ze voelt zich al zo groot en trots. Ik wil dat ook kunnen, ik kijk even hoe zij dat doet! En weet je waar ik helemaal zin in heb? Als ik straks 3 jaar en 3 maanden ben mag ik al echt meedraaien in de klas van school en alle interessante werkjes in de klas uitproberen. Een aantal ken ik er dan al want daar oefenen we hier ook mee.

Ik heb ook nog een grote broer van 6 en die kan na schooltijd op de NSO lekker doen wat hij wil en leert zo veel nieuwe dingen! Wist je dat je een cake kunt maken zonder suiker maar met dadels en bananen en hij net zo lekker is? Ook leert hij gitaar spelen bij de “naschoolse activiteiten” maar het allerliefste is hij nog buiten, lekker rennen en spelletjes doen! Ik kan niet wachten totdat ik dat ook allemaal kan doen.

 

Kom gerust een keer langs
om een kijkje te nemen!

 
Maak gelijk een afspraak