De Oostpoortwachter

 
LRK-nummer: 194967980

Oosteinde 6
2611 SN Delft

015-364 28 54

Openingstijden

ma tot en met vr: van 14:00 uur tot 18:30 uur.

In vakanties zijn wij op deze dagen open van 8:00 uur tot 18:30 uur.

Locatiemanager

Hidde Degreef
06 – 82 38 33 56
hidde@delangekeizer.nl

Op je sokken schaatsend door de gangen

Pal naast de Oostpoort – de enige middeleeuwse poort die Delft nog heeft – staat de Oostpoortschool en daarin zitten wij van de Oostpoortwachter. Het gebouw is bijna honderd jaar geleden gebouwd als meisjesschool en nog niet zo lang geleden helemaal opgeknapt. Met tegeltjes langs de muren, opvallende glas-in-loodramen en nissen waar je lekker kunt zitten of verstoppertje kunt doen. Schaatsen op je sokken door de gangen vinden we ook leuk, die tegels zijn lekker glad…

Spontane theatervoorstellingen of koken

Wat je bij ons kunt doen? Heb je even? Sporten en spelletjes doen in de gymzaal of buiten, héle lekkere dingen koken in onze keuken (proef vooral onze biologische courgettesoep), proefjes doen, filmpjes maken, bizarre bouwsels in elkaar zetten of knutselen in het atelier met klei, stof, stokjes en zo. Spontane theatervoorstellingen zijn we ook goed in. En buiten spelen natuurlijk.

Uitstapjes

De Oostpoortwachter is dichtbij het Science Centre, de bibliotheek en de Botanische Tuin, dus daar gaan we ook vaak naartoe. Hoeft niet trouwens, het is je eigen vrije tijd, dus je mag altijd kiezen of je mee wilt doen. En als je zelf ideeën hebt voor een leuke activiteit, kan je het voorstellen aan de leiding. Vaak kan het gewoon.

Extra activiteiten

Regelmatig vinden er extra activiteiten plaats op deze locatie. Ook is er op enkele dagen de mogelijkheid tot het volgens van zwemlessen voor het A-diploma. Voor meer informatie kunt u terecht bij de locatiemanager.

 

De Oostpoortwachter is ook te vinden op Facebook!

 

Kom gerust een keer langs
om een kijkje te nemen!

 
Maak gelijk een afspraak