Jan, Loris en Marie

 
LRK-nummer: 211024715

Raam 20a
2611 LT Delft

015-212 00 45

Openingstijden

Voorschoolse opvang

ma t/m do: 07:30 uur tot 08:30 uur.

Naschoolse opvang

ma, di, do: 14:00 uur tot 18:30 uur.
wo en vr: 12:00 uur tot 18:30 uur.

Locatiemanager

Alie van Noordennen
06-10 56 82 95
alie@delangekeizer.nl

Adjunct Locatiemanager

Suzan Ploeger
06-13 97 55 78
suzan@delangekeizer.nl
Ik kom net uit school en ben blij dat ik nu lekker kan doen wat ik zelf wil. Vaak begin ik met voetballen met mijn vrienden, of we gaan tafelen, dan ren je met een groepje rondjes om de tafeltennistafel, terwijl je een voetbal naar elkaar overstuitert. Na een half uurtje of zo komt er een seintje dat je wat te eten en drinken kan pakken en dan bedenk ik wat ik verder ga doen die middag. Er zijn altijd wel activiteiten zoals yoga, koken of iets knutselen en je kan ook gewoon een spelletje doen of een boek lezen.

Ik ga graag naar het atelier, bijvoorbeeld om een cadeautje te maken. Laatst had ik een sieradendoosje gemaakt voor mijn moeder, dat was echt super cool geworden. En mijn zusje had met een beetje hulp een prinsessenjurk gemaakt op de naaimachine. Trots dat ze was! Ze had niet gedacht dat ze dat kon.

In de zomer doen we super leuke dingen. Het timmerdorp vind ik het allerleukst, dan maken we een groot bouwwerk van pallets, planken en ander afvalhout. We mogen zelf timmeren, zagen en boren en je kunt er echt in als het af is. Vorig jaar hadden we een huis gebouwd en we hadden zelfs een echt bord ‘te koop’ erop van een makelaar. Hoe vet is dat!

 

Regelmatig vinden er extra activiteiten plaats op deze locatie.
Ook is er op enkele dagen de mogelijkheid tot het volgens van zwemlessen voor het A-diploma
Voor meer informatie kunt u terecht bij de locatiemanager.

 

Jan, Loris en Marie is ook te vinden op Facebook!

 

Kom gerust een keer langs
om een kijkje te nemen!

 
Maak gelijk een afspraak