Jan, Loris en Marie

 
LRK-nummer: 211024715

Raam 20a
2611 LT Delft

015-212 00 45

Openingstijden

Voorschoolse opvang

ma t/m do: 07:30 uur tot 08:30 uur.

Naschoolse opvang

ma, di, do: 14:00 uur tot 18:30 uur.
wo en vr: 12:00 uur tot 18:30 uur.

Locatiemanager

Channa Degreef
06-83 22 25 83
channa@delangekeizer.nl

Adjunct Locatiemanager

Suzan Ploeger
06-13 97 55 78
suzan@delangekeizer.nl

Lekker zelf doen waar we zin in hebben

Ik kom net uit school en ben blij dat ik nu lekker kan doen wat ik zelf wil. Vaak begin ik met voetballen met mijn vrienden of we gaan tafelen; dan ren je met een groepje rondjes om de tafeltennistafel terwijl je een voetbal naar elkaar over stuitert. Na een half uurtje krijgen we een seintje dat we wat te eten en drinken kunnen pakken en dan bedenk ik wat ik verder ga doen die middag. Er zijn altijd wel activiteiten zoals yoga, koken of iets knutselen en je kan ook gewoon een spelletje doen of een boek lezen.

Kunstenaars in het (stoffen)atelier

Ik ga graag naar het atelier, bijvoorbeeld om een cadeautje of een kunstwerk te maken. Laatst had ik een sieradendoosje gemaakt voor mijn moeder, dat was echt super cool geworden. En mijn zusje had met een beetje hulp een prinsessenjurk gemaakt op de naaimachine in het stoffenatelier. Trots dat ze was! Ze had niet gedacht dat ze dat kon.

Timmerdorp

In de zomer doen we super leuke dingen. Het timmerdorp vind ik het allerleukst, dan maken we een groot bouwwerk van pallets, planken en ander afvalhout. We mogen zelf timmeren, zagen en boren en je kunt er echt in als het af is. Vorig jaar hadden we een huis gebouwd en we hadden zelfs een echt bord ‘te koop’ erop van een makelaar. Hoe vet is dat!

Extra activiteiten

Regelmatig vinden er extra activiteiten plaats op deze locatie. Ook is er op enkele dagen de mogelijkheid tot het volgens van zwemlessen voor het A-diploma. Voor meer informatie kunt u terecht bij de locatiemanager.

Jan, Loris en Marie is ook te vinden op Facebook!

 

Kom gerust een keer langs
om een kijkje te nemen!

 
Maak gelijk een afspraak