Marie

 
LRK-nummer: 149890400

Raam 20a
2611 LT Delft

015-212 00 45

Openingstijden

di en do: 07:30 – 14:00 uur of 07:30 – 18:00 uur.

Locatiemanager

Suzan Ploeger
06-13 97 55 78
suzan@delangekeizer.nl
Bij peuters Marie kunnen kinderen vanaf 3 jaar geplaatst worden. Aanmelden is alleen mogelijk als uw kind naar basisschool Jan Vermeer gaat als hij/zij 4 jaar wordt.

Nieuwsgierige peuters

Ben jij ook zo’n actieve en nieuwsgierige peuter die niet kan wachten om naar school te gaan? Spelen met vriendjes en vriendinnetjes, nieuwe dingen leren en creatief bezig zijn? Kom dan op dinsdag en/of donderdag een hele of halve ochtend naar Marie!

’s Ochtends draaien we onder schooltijd, samen met de vaste pedagogisch medewerkers, mee in de onderbouwklassen van de montessorischool ‘Jan Vermeer’ aan het Raam. Je komt dan in de klas waar je ook heen gaat als je vier jaar wordt. ’s Middags spelen we in onze eigen peuterruimte.

Knutselen, buiten spelen of verkleden? Het kan hier allemaal!

We maken montessoriwerkjes en gaan mee gymmen, maar we hebben ook onze eigen ruimtes binnen de school. En wat dacht je van het natuurlijke schoolplein met bomen, struiken, een echte boomhut, kippen en konijnen? Voor knutselen met lapjes, papier en klei kan je je uitleven in het atelier, of verzin je liever spannende avonturen met de verkleedkleren en het speelgoed dat we uiteraard óók hebben? Met je eigen fantasie maak je van de garage en de blokken zo een dierentuin vol wilde tijgers. Grrrauw!

 

Kom gerust een keer langs
om een kijkje te nemen!

 
Maak gelijk een afspraak