Kindcentrum Keizerrijk

 
Kinderdagverblijf & Buitenschoolse opvang

 

Kinderdagverblijf
Parelmoervlinderlaan 100
2288 HR Rijswijk
070-2007395

Buitenschoolse opvang
Parelmoervlinderlaan 102
2288 HR Rijswijk
070-2170651
nso.keizerrijk@delangekeizer.nl

LRK-nummers:
KDV: 836360783
VSO en NSO: 203136810

 

Openingstijden

Kinderdagverblijf

ma t/m vr: 07:30 uur tot 18:30 uur.

Voorschoolse opvang

ma t/m vr: 07:30 uur tot 08:30 uur.

Naschoolse opvang

ma t/m vr: 14:00 uur tot 18:30 uur.

Locatiemanager Kinderdagverblijf

Indra van Amerongen
06-30346307
indra@delangekeizer.nl

 

Locatiemanager Buitenschoolse opvang

Amanda Keijzer
06-26880119‬
amanda@delangekeizer.nl
Aanmelden voor kinderopvang of buitenschoolse opvang bij het Keizerrijk kan alleen als uw kind bij Montessorischool Parkrijk aangemeld staat (of meteen aangemeld zal worden na de geboorte). www.montessorischoolparkrijk.nl


Kinderdagverblijf Keizerrijk

“Help mij het zelf te doen” op Montessori Kindcentrum Keizerrijk!

He, wie zie ik daar in de gang en in de andere groep? Kan ik daar naar toe, wat doen ze? Ik ben wel nieuwsgierig nu. Daar zijn nog meer kinderen, maar in een andere ruimte. Ik mag daar zelf naar toe kruipen, hoe leuk is dat! Wil ik dat niet, dan blijf ik gewoon veilig in mijn eigen groep, onderzoek ik mijzelf in de spiegel of oefen met de houten Montessori materialen. Daar kan ik me heel lang  mee vermaken. En als ik moe ben ga ik heerlijk slapen in mijn buitenbed waar ik luister naar de wind.

En weet je dat mijn vriendin van twee al zelf fruit kan snijden en water inschenken vanuit een glazen kan in een stenen kopje? Dat heeft ze geleerd nadat ze eerst gezien had hoe het moest. Ze voelt zich al zo groot en trots. Ik wil dat ook kunnen, ik kijk even hoe zij dat doet! En weet je waar ik helemaal zin in heb? Als ik straks 3 jaar en 3 maanden ben mag ik al echt meedraaien in de klas van school en alle interessante werkjes in de klas uitproberen. Een aantal ken ik er dan al want daar oefenen we hier ook mee.

Ik heb ook nog een grote broer van 6 en die kan na schooltijd op de NSO lekker doen wat hij wil en leert zo veel nieuwe dingen! Wist je dat je een cake kunt maken zonder suiker maar met dadels en bananen en hij net zo lekker is? Ook kan hij lekker dansen of leren programmeren bij de “naschoolse activiteiten” maar het allerliefste is hij nog buiten, lekker rennen en spelletjes doen!  Ik kan niet wachten totdat ik dat ook allemaal kan doen.

 

 

 

Kom gerust een keer langs
om een kijkje te nemen!

 
Maak gelijk een afspraak