Expeditie locatie Robinson

Met een bakfiets volgeladen met speelmateriaal en heerlijke versnaperingen voor een picknick, gingen kinderen van de locatie Robinson na school op pad naar het avonturenbos. Een prachtig stuk natuur in de Delftse Hout waar je de leukste avonturen kunt beleven.

Buitenspeelcomputer Swinxs

Na een gezellige picknick ging een grote groep kinderen aan de slag met het spel Swinxs: een interactief buitenspeelcomputer. Doormiddel van bijhorende polsbandjes in verschillende kleuren, kregen de kinderen toegang tot de spelletjes. Tijdens het spel gaf de Swinxs telkens nieuwe opdrachten op uit te voeren, zo bleef het uitdagend en werd en heel veel gelachen.

Klimmen en klauteren

Andere kinderen klommen en klauterden in bomen, lagen heerlijk op een kleed in het zonnetje met elkaar te kletsen, gingen op onderzoek naar diverse insecten of maakten een pijl en boog met een zakmes. De middag vloog om en op de terugweg werden er lepelaars gespot, welke 12 nesten in de bomen achter de Ikea hebben gemaakt. Kinderen wezen met open mond naar de mooie vogels en kijken terug op een dag vol avontuur. 

Ook op expeditie?

Voor de echte Robinsons ben je aan het juiste adres bij onze locatie Robinson, gevestigd in de Delftse Hout. Er valt hier altijd iets te beleven! Heb je zin om eens een dagje vrijblijvend mee te lopen? Meld je aan bij locatiemanager Mirjan Zwinkels via mirjan@delangekeizer.nl .