De Rode Ridder

 
LRK-nummer KDV: 112610882

Sportlaan 49
2678 VG De Lier

0174-20 02 23

Openingstijden

ma t/m vr: 07:30 – 18:00 uur

Locatiemanager

Mendy van der Knaap
06-58 80 24 91
mendy@delangekeizer.nl

 

Jolanda de Meulmeester
06-10 57 96 11
jolanda@delangekeizer.nl

De Rode Ridder

Zadel je paard, trek je harnas aan en kom hop hop hop in galop naar De Rode Ridder. Als je de wereld wilt veroveren, is dit een geweldige plaats om te starten. Ben je een baby? Dan ontdek je allereerst je eigen lijf: hoe smaakt je grote teen? Wat kan je grijpen met je hand en hoe voelt dat? Bij De Rode Ridder hebben we speelgoed en materialen om je zintuigen te oefenen en doen we babymassage, babygym en andere activiteiten. Wie veel leert, moet goed slapen en dat kan je bij ons binnen doen of buiten in een lutjepotje (een buitenbedje voor baby’s). Krijg je sterke longen van zeggen ze.

Op verkenning

Zodra je kunt lopen, mag je kiezen: blijf je op je eigen groep bij je vertrouwde leid(st)er, of ga je op verkenning? Als alle kinderen wakker zijn, werken we namelijk met open deuren. En wat je dan allemaal kunt doen! Heerlijke (meestal biologische) hapjes maken in de keuken, creatief zijn met verf, klei, papier, lapjes en restmaterialen in het atelier, of in een van de vele hoekjes spelen met blokken, speelgoed en verkleedkleren. Buiten spelen? Maar natuurlijk! We hebben een avontuurlijk groen speelplein met wilgentunnels, boomstammen en heuveltjes en we gaan er graag op uit naar bijvoorbeeld de kinderboerderij. Trek dus kleding aan die net zo stoer is als jij, want vies worden hoort erbij als je jonkvrouwen gaat bevrijden of draken verslaan.

Buitenschoolse opvang

Ons kasteel is basisschool de Achtsprong en als je in groep 1 of 2 zit, kan je na school bij ons op de bso komen. Lekker spelen op een vertrouwde plek na een dag vol nieuwe indrukken. Want het veroveren van de wereld is leuk, maar dan wel in stappen die je kunt overzien.

 

Kom gerust een keer langs
om een kijkje te nemen!

 
Maak gelijk een afspraak