Hupsakee

 
hupsakee
LRK-nummer KDV: 170703150

Achterlaantje 10
2678 TC De Lier

0174-79 22 49

Openingstijden

ma t/m vr: 07:30 – 18:00 uur

Locatiemanager

Jolanda de Meulmeester
06-10 57 96 11
jolanda@delangekeizer.nl

Hupsakee

In hetzelfde gebouw waar voorheen BSO locatie Koningin Hupsakee zat, zijn sinds september 2021 twee grote ruimtes omgetoverd tot ware huiskamers. Hier kan jouw kindje álles gaan ontdekken. In de andere lokalen zijn een dansschool en een antroposofische school gevestigd. Saai is het hier dus nooit; er valt van alles te beleven!

De groepen die wij hier huisvesten is voor kinderen van 0-4 jaar; de allerjongsten, de dreumesen, de peuters en natuurlijk de bijna kleuters, die hierna alweer naar een basisschool gaan. De groepen zijn verticaal, dat betekend dat de leeftijden door elkaar heen lopen.

Binnen, in onze huiselijke sfeer.

Elke muur in deze opvang verteld zijn eigen verhaal. Wil je geprikkeld worden? Ga dan lekker spelen onder de aap die steeds dieper het oerwoud in trekt. Ben je toe aan een stukje verzorging? Dan zorgen we voor je bij de spiegel-muur. Wil je een dutje doen? Ook hier hebben wij heerlijke Lutjepotje buitenhuisjes voor je klaar staan. Binnen slapen kan én mag natuurlijk ook. We kleden je heerlijk warm aan en de buitenlucht zorgt ervoor dat je heerlijk slaapt. Een beetje zonlicht (vitamine D) kan geen kwaad. En hoe stoer is die rotan tunnel? Waar je in, op en overheen kunt klimmen.

Doe jij geen dutjes meer en ben je toe aan wat uitdaging? Wij zorgen ervoor dat jij je niet hoeft te vervelen. Je mag aan de slag met verf, klei en allerlei papiersoorten. Je kan gaan bouwen met onze blokken, houten autogarage of gaan koken in onze minikeuken. Ook hebben wij soms jou hulp in de grote keuken nodig. Je mag dan helpen met bakken, dit is namelijk supergoed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek.

Buiten avonturen beleven

Hupsakee! Natuurlijk mag je buiten spelen. Hoe vaker, des te beter. Of ga je mee een bezoekje aan de bakker brengen? Of lekker ravotten op het omheinde schoolplein met een bal?

Jij bent op de Hupsakee helemaal in je element. Voordat je het weet wordt je alweer opgehaald om naar huis te gaan.

 

Kom gerust een keer langs
om een kijkje te nemen!

 
Maak gelijk een afspraak