Huidige ontwikkelingen.


Bezetting.
De vraag naar personeel is groot, toch weten wij altijd de groepsleiding goed bezet te houden. In de afgelopen jaren hebben we nog nooit een groep naar huis hoeven sturen. Verschillende factoren zorgen ervoor dat er een solide team staat.

Onderlinge locaties helpen elkaar.
Doordat wij 20 vestigingen hebben, kunnen locaties onderling elkaar aanvullen. Hele kleine groepen worden soms samengevoegd (altijd met toestemming). Dit gaat geheel volgens beleid en naar de richtlijnen van de GGD. Locaties bevinden zich vaak op loopafstand van elkaar en voor medewerkers is het leuk om eens op een andere groep te staan. Wie houdt er nu niet van afwisseling?

Medewerkers krijgen veel vrijheid.
Locatiemanagers, pedagogisch medewerkers en stagiaires bepalen zelf wat ze willen doen, binnen de veilige grenzen. Welke daginvulling ze geven, rondom het dagritme van de baby’s, dreumesen, peuters, kleuters en kinderen. Wij vertrouwen op onze medewerkers. Als ze mogen doen wat zij het allerleukst vinden, dan zijn ze blij met hun werk. Soms voelt dat niet eens als werk, het is hun passie. Wij geloven dat dit de reden is dat meer dan 10% al meer dan 10 jaar bij ons werkt.

Flexpool en ZZP’er.

Daar waar een locatie echt staat te springen om krachten, vragen wij de hulp in van ZZP’ers. Natuurlijk altijd in combinatie met vaste gezichten op de groep. De ZZP’ers die wij inzetten zijn gediplomeerde PM’ers, hebben een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG) en jaren aan ervaring binnen de kinderopvang.

EHBO en BHV
.
Er is altijd iemand op de groep met BHV-bevoegdheid en een EHBO-diploma. Kunnen we hierdoor alle risico’s en ongelukken voorkomen? Dat proberen we, absoluut voor 100%. Toch kan er ook bij ons wel eens iets misgaan. In dat geval communiceren we eerlijk en open met ouders. We nemen maatregelen om voorgedane situatie in de toekomst te voorkomen. We doen echt ten alle tijden ons uiterste best de veiligheid van kinderen te garanderen.

GGD.
De GGD controleert of er aan alle kwaliteitseisen wordt voldaan. Ze kijken locaties na op momenten dat wij met de kinderen bezig zijn. Geheel onverwachts, maar altijd met eenzelfde methode. Ze observeren de interactie tussen de groepsleiders en de kinderen. Ook wordt gekeken of alle papieren in orde zijn. Een VOG mag bijvoorbeeld niet verlopen zijn. Onze GGD beleidsmedewerker Mirjan zorgt er samen met de locatiemanagers voor dat alle stukken in orde zijn.

Alle inspectierapporten zijn openbaar. U kunt ze per locatie bekijken.

Heeft u een klacht, een opmerking, of wilt u gewoon eens iets kwijt? – ons klachtenprotocol

We luisteren graag. Stuur een mail naar info@delangekeizer.nl of bel naar kantoor op 015-212 09 05