Maria

 
LRK-nummer: 148889736

Maria Duystlaan 2
2612 SR Delft

015-214 15 37

Openingstijden

di en do: 07:30 – 14:00 uur of 07:30 – 18:30 uur.

Locatiemanager

Patricia Aarts
06-10 56 91 88
patricia@delangekeizer.nl
Bij Peuters Maria kunnen kinderen vanaf 3 jaar geplaatst worden. Aanmelden is alleen mogelijk als uw kindje naar basisschool Delftse Tuin gaat als hij/zij 4 jaar wordt.

Nieuwsgierige peuters

Ben jij ook zo’n actieve en nieuwsgierige 3 jarige peuter die niet kan wachten om naar school te gaan? Spelen met vriendjes en vriendinnetjes, nieuwe dingen leren en creatief bezig zijn? Kom dan op dinsdag en/of donderdag een hele dag of halve ochtend naar Maria!

’s Ochtends draaien we onder schooltijd, samen met de vaste pedagogisch medewerkers, mee in de onderbouwklassen van de montessorischool ‘Delftse Tuin’ aan de Maria Duystlaan. Je komt dan in de klas waar je ook heen gaat als je vier jaar wordt. ’s Middags spelen we in onze eigen peuterruimte. En weet wat leuk is? Om bij ons lokaal te komen, moet je door de kleuterklas van de Jan Delftse Tuinschool lopen.

Kriebelbeestjes zoeken of rennen door de wilgentunnels

We maken montessoriwerkjes en gaan mee gymmen, maar we hebben ook onze eigen ruimtes binnen de school. En wat dacht je van het natuurlijke schoolplein met bomen, struiken, kippen? Dan rennen we door de wilgentunnels op het plein, zoeken kriebelbeestjes in het Heempark of aaien we de geiten en de schapen van de kinderboerderij. Voor knutselen met lapjes, papier en klei kan je je uitleven in het atelier, of verzin je liever spannende avonturen met de verkleedkleren en het speelgoed dat we uiteraard óók hebben? Met je eigen fantasie maak je van de garage en de blokken zo een dierentuin vol wilde tijgers. Grrrauw!

 

Kom gerust een keer langs
om een kijkje te nemen!

 
Maak gelijk een afspraak