Nieuwe vestiging: Kinderdagverblijf De Blauwe Baron is geopend.

Op 1 december 2022 heeft kinderopvangorganisatie ‘de Lange Keizer’ een nieuw kinderdagverblijf met VE (voorschoolse educatie) aan de Anjer in De Lier geopend. 

Het kinderdagverblijf biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Naast peuteropvang, naschoolse opvang én openbare basisschool ‘De Vlieten’ kunnen nu ook de allerkleinsten een plekje in dit pand bemachtigen. Het lokaal aan de achterzijde van het pand biedt plaats voor 16 baby’s en peuters.

Kinderopvangorganisatie ‘de Lange Keizer’, die dit jaar 20 jaar bestaat, opent hier zijn 18e locatie. “Met ‘de Blauwe Baron’ vestigen we een solide basis voor kinderen in alle leeftijden. We werken intensief samen met de inpandige basisschool. De lijnen zijn kort zodat kinderen hun gehele opvang- en basisschooltijd op een veilige en vertrouwde plek kunnen doorlopen”, aldus Ilona Zeestraten, locatiemanager van ‘de Blauwe Baron’. 

“Eén van de leukste samenwerkingen die we nu met ‘De Vlieten’ hebben is de instroomgroep. Waarbij de 3+ peuters die toe zijn aan uitdaging aansluiten in de klas bij de jongste kleuters. Gezamenlijk worden er activiteiten gedaan om zo de overstap naar de basisschool te verkleinen.”

Publicatie in krant en online

Dit artikel verscheen ook op online nieuwssite Rodi Media en werd ook in krant ‘Het hele Westland’ gepubliceerd.