kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang gaan verder onder één naam: De Blauwe Baron

Per 25 mei zijn peuteropvang Jippie Anjer, buitenschoolse opvang Prinses op de Erwt en kinderdagverblijf De Blauwe Baron onder één overzichtelijk naam verder gegaan: De Blauwe Baron.

Goed om te weten: De LRK nummers zijn ongewijzigd. Hiervoor hoeft dus niks gewijzigd te worden bij de belastingdienst. Als er in de toekomst een wijziging doorgevoerd moet worden, dan moet de nieuwe naam uiteraard wel gebruikt worden.

Door de uitbreiding van het kinderdagverblijf begin dit jaar was een naamswijziging niet meer dan logisch voor locatiemanager Ilona Zeestraten en regiomanager Jolanda de Meulmeester. “We merkten dat er vraag was naar één herkenbare naam, waardoor de keuze viel op De Blauwe Baron”.

BSO De Prinses op de Erwt is in 2011 van start gegaan om basisschoolleerlingen van De Vlieten naschoolse opvang te kunnen aanbieden. Daar is later voorschoolse- en tussenschoolse opvang aan toegevoegd. De peuterspeelzaal was er toen ook al. Nu met het nieuwe kinderdagverblijf erbij hebben we alles onder 1 dak. “Heel gaaf en bijzonder om deze verschillende opvangsoorten aan te mogen bieden in één pand.”

Ben jij trouwens op zoek naar een leuke baan? De mogelijkheden zijn oneindig.
Neem een kijkje op www.delangekeizer.nl/werkenbij en kom bij ons solliciteren.

KDV, Peuteropvang en BSO De Blauwe Baron
Anjer 2
2678 PB De Lier