Aap uit de Mouw

 
LRK-nummer: 202811554

Rotterdamseweg 51
2628 AJ Delft

015-257 55 56

Openingstijden

ma t/m vr: 07:30 – 18:30 uur.

Locatiemanager

Petra Elderkamp
06-13 14 56 31
petraelderkamp@delangekeizer.nl

Koken uit eigen tuin

Een bakje champignons snijden en bakken in een beetje boter met tijm en een snufje knoflookpoeder. Zijn de champignons bruin? Dan kunnen ze in de blender met wat zachte geitenkaas. Bij Aap uit de Mouw maken we het lekkerste (brood)beleg, de babymaaltijden en andere heerlijke hapjes gewoon zelf. Zo veel mogelijk biologisch of uit de eigen tuin waar appels, peren, druiven en diverse kruiden groeien.

Buiten kliederen, schommelen en spetteren

We houden van buiten zijn en hebben zelfs een kinderdeur zodat de peuters zelfstandig naar buiten kunnen. Mooie zandkastelen bouwen, kliederen in de modderkeuken, schommelen in de autobandschommel en kijken naar de vrolijke sprongen van onze konijnen Moos en Mokka. Baby’s kunnen buiten slapen in speciale buitenbedjes (lutjepotjes) en als ze wakker zijn over de groene heuvel kruipen. Moet je ons eens op een warme zomerdag zien, dan doen we wie het hardst kan spetteren in de buitenbadjes. Dikke pret!

Aan de rand van de binnenstad

Binnen is bij ons ook een soort buiten geworden met al die planten en ook daar is genoeg te ontdekken en te spelen. En dat alles aan de rand van de binnenstad, aan het begin van de Rotterdamseweg. Dus we gaan er ook vaak op uit: naar de bibliotheek, de speeltuinen in de buurt of de botanische tuin. Allemaal op loopafstand. Boffen wij even.

 

Kom gerust een keer langs
om een kijkje te nemen!

 
Maak gelijk een afspraak