Aap uit de Mouw

 
LRK-nummer KDV: 202811554

LRK-nummer NSO: 300717167

Rotterdamseweg 51
2628 AJ Delft

015-257 55 56

Openingstijden

Kinderdagverblijf:

ma t/m vr: 07:30 – 18:30 uur.

Naschoolse opvang

ma, di en do: 14:00 – 18:30 uur.

Locatiemanager

Channa Degreef
06-83 22 25 83
channa@delangekeizer.nl
Een bakje champignons snijden en bakken in een beetje boter met tijm en een snufje knoflookpoeder. Zijn de champignons bruin? Dan kunnen ze in de blender met wat zachte geitenkaas. Bij Aap uit de Mouw maken we het lekkerste (brood)beleg, de babymaaltijden en andere heerlijke hapjes gewoon zelf. Zo veel mogelijk biologisch of uit de eigen tuin waar appels, peren, druiven en diverse kruiden groeien.

We houden van buiten zijn en hebben zelfs een kinderdeur zodat de peuters zelfstandig naar buiten kunnen. Klauteren in de wilde bomenbak, schommelen in de autobandschommel en kijken naar de vrolijke sprongen van onze konijnen Choco en Mokka. Baby’s kunnen buiten slapen in speciale buitenbedjes (lutjepotjes) en als ze wakker zijn over de groene heuvel kruipen. Moet je ons eens op een warme zomerdag zien, dan doen we wie het hardst kan spetteren in de buitenbadjes. Dikke pret!

Binnen is bij ons ook een soort buiten geworden met al die planten en ook daar is genoeg te ontdekken en te spelen. En dat alles aan de rand van de binnenstad, aan het begin van de Rotterdamseweg. Dus we gaan er ook vaak op uit: naar de bibliotheek, de speeltuinen in de buurt of de botanische tuin. Allemaal op loopafstand. Boffen wij even.

 

Aap uit de mouw is ook te vinden op Facebook!

 

Kom gerust een keer langs
om een kijkje te nemen!

 
Maak gelijk een afspraak