Aap uit de Mouw

 
LRK-nummer: 202811554

Rotterdamseweg 51
2628 AJ Delft

015-257 55 56

Openingstijden

ma t/m vr: 07:30 – 18:30 uur.

Locatiemanager

Shanna Stoop
06-10367889
shanna@delangekeizer.nl

Adjunct locatiemanager

Rosa de Corte
06-30479063‬
rosa@delangekeizer.nl

Activiteiten.

Bij de Lange Keizer valt van alles te beleven. Op alle kinderdagverblijven in Delft, Rijswijk en Pijnacker hebben we een leuk activiteitenprogramma voor de peuters in elkaar gezet. We laten je graag zien met welke inspirerende collega’s wij werken.

Natuurbeleving School Muziek op schoot Just Dance Studio
  • De Natuurbelevingsschool zorgt ervoor dat de peuters nieuwe zintuigen ontdekken, wanneer ze met hun blote voeten over boomstammen lopen. Er wordt naar noten gespeurd en naar eekhoorns uitgekeken. Wie weet zien ze er eentje voorbij wippen!
  • We laten de peuters kennis maken met dans door Just Dance Studio in te schakelen. De kinderen voelen zich vrij en bewegen lekker mee. Ieder op zijn of haar eigen manier.
  • Voor het muzikale aanbod hebben we Muziek op Schoot opgetrommeld. Stilzitten lukt natuurlijk niet meer. De kinderen genieten er oprecht van.
Ren4sport Circuskabel De verteltante Yudit
  • Een echt sportieve activiteit, waarbij hard achter een bal aan wordt gerend, gebeurd onder leiding van Ren4sports. Tijd voor peutergym!
  • Kindercircus CircusKabel laat de kinderen kennismaken met evenwicht. De kinderen mogen zelf blokken op een touw proberen te laten balanceren. Oef, wat een uitdaging!
  • Een beeldend verhaal van de verteltante. Zij krijgt álle kinderen stil met haar boeiende verhalen.
  • Als laatste in het rijtje: Heerlijk tot rust komen bij Yogajuf Judith.

Kortom, veel te beleven. Bekijk het activiteiten overzicht om te zien wanneer jouw kindje met zijn of haar groep een activiteit gaat doen.

Koken uit eigen tuin

Een bakje champignons snijden en bakken in een beetje boter met tijm en een snufje knoflookpoeder. Zijn de champignons bruin? Dan kunnen ze in de blender met wat zachte geitenkaas. Bij Aap uit de Mouw maken we het lekkerste (brood)beleg, de babymaaltijden en andere heerlijke hapjes gewoon zelf. Zo veel mogelijk biologisch of uit de eigen tuin waar appels, peren, druiven en diverse kruiden groeien.

Buiten kliederen, schommelen en spetteren

We houden van buiten zijn en hebben zelfs een kinderdeur zodat de peuters zelfstandig naar buiten kunnen. Mooie zandkastelen bouwen, kliederen in de modderkeuken, schommelen in de autobandschommel en kijken naar de vrolijke sprongen van onze konijnen Moos en Mokka. Baby’s kunnen buiten slapen in speciale buitenbedjes (lutjepotjes) en als ze wakker zijn over de groene heuvel kruipen. Moet je ons eens op een warme zomerdag zien, dan doen we wie het hardst kan spetteren in de buitenbadjes. Dikke pret!

Aan de rand van de binnenstad

Binnen is bij ons ook een soort buiten geworden met al die planten en ook daar is genoeg te ontdekken en te spelen. En dat alles aan de rand van de binnenstad, aan het begin van de Rotterdamseweg. Dus we gaan er ook vaak op uit: naar de bibliotheek, de speeltuinen in de buurt of de botanische tuin. Allemaal op loopafstand. Boffen wij even.

 

Kom gerust een keer langs
om een kijkje te nemen!

 
Maak gelijk een afspraak