't Groene Juffertje

 
LRK-nummer: 327394857

Nieuwkoopseweg 58a
2641 PB Pijnacker

015-203 05 65

Openingstijden

ma t/m vr: 07:30 – 18:30 uur.

Locatiemanager

Tineke Babtist
06-83 96 72 76
tineke@delangekeizer.nl

Groener dan groen

Wil jij opzoek naar kriebelbeestjes, struinen door de struiken, opzoek naar avontuur en onderzoeken wat er allemaal te ontdekken valt? Bij ons is de tuin groener dan groen en kijk je verder dan ver. Zwaai even naar onze buren de paarden, misschien zwaaien ze wel terug met hun staart.

Genieten midden in de natuur

Met de bakfiets fietsen wij regelmatig een rondje of we pakken de bolderkar en vertrekken richting het balijbos. Het is hier genieten midden in het groen. Onze locatie ligt namelijk midden in de weilanden en heeft dus een prachtig uitzicht!

Slapen in de buitenlucht of een lesje yoga

De allerkleinste liggen ondertussen heerlijk te slapen in een van onze speciale buitenbedjes of spelen gezellig mee, buiten op een grote mat of heerlijk tussen de grassprieten. Zijn wij even niet buiten te vinden dan vermaken wij ons binnen. Dan zijn wij misschien wel bezig met het bouwen van een huis van blokken of volgen we een yoga les. Slapen de aller kleinste even niet? dan ontdekken ze wat ze allemaal kunnen doen met kosteloos materiaal of kruipen rond opzoek naar ander uitdagend speelmateriaal.

Zelf boterhambeleg maken

Koken doen wij ook graag met onze mini koks! Met elkaar maken we heerlijke spreads voor op de boterham. Dat is smullen! Nieuwsgierig? Kom dan eens een keertje langs!

 

De inschrijving is gestart...

 
Start hier het inschrijven!