Juffertje in 't Groen

 
Nieuwkoopseweg 58
2641 PB Pijnacker
Vanaf vandaag kunt U zich inschrijven voor onze nieuwe locatie ‘Juffertje in ’t groen’

De locatie wordt rond mei opgestart met een uitloopfase op de huidige locatie, zodat we in etappes over gaan.
De nieuwe locatie is midden in het groen gelegen, we worden een gezellige buitenlocatie.

De tuin wordt voorzien van een speelse-en uitdagende  materialen waar de kinderen zich volop kunnen vermaken en kunnen  gaan ontdekken. Met een eigen moestuintje waar ze hun eigen biologische groente en fruit kunnen telen, waarvan we hapjes en spreads gaan maken.

Tevens is deze locatie geschikt voor buitenbedjes ‘Lutje potjes’. Een Lutje potje is een houten huisje waar jonge kinderen overdag buiten in kunnen slapen.

Ook de binnenruimte wordt zo  gemaakt  dat de kinderen zich veilig en geborgen kunnen ontwikkelen. Er komen twee groepen van 0-4 jaar met een maximale bezetting van 32 kinderen.

De grote ruimte wordt voorzien van verrijdbare huisjes”. Deze ‘huisjes’ kunnen gebruikt worden als slaapruimtes voor de peuters, maar ook als plek waar de kinderen zich kunnen terugtrekken met bijvoorbeeld een boekje. Het mooie van de verrijdbare huisjes is dat we de groep kunnen indelen naar waar op een moment behoefte aan is, zo kunnen we ook voor de aller kleinste een ruimte creëren waarin zij rustig kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelingen op hun eigen tempo.

Er is een vide  aanwezig waar allerlei activiteiten zullen plaatsvinden, ook gaan we de keuken volop gebruiken om samen met de kinderen te gaan koken.

 

De inschrijving is gestart...

 
Start hier het inschrijven!