Marie in de Bocht

 
LRK-nummer: 101582857

Maria Duystlaan 4
2612 SR Delft

015-214 15 37

Openingstijden

Voorschoolse opvang

di en do: 07:30 uur tot 08:30 uur.

Naschoolse opvang

ma t/m vr: 14:00 uur 18:30 uur.

Locatiemanager

Patricia Aarts
06-10 56 91 88
patricia@delangekeizer.nl

Mooiste avonturen

Kinderen komen na Marie in de Bocht altijd thuis met de leukste verhalen over wat ze allemaal beleefd hebben. Een ouder aan het woord: mijn dochter Sanne heeft altijd de leukste verhalen als ze op de opvang is geweest: ‘Mam, we hebben worstjes geroosterd op de barbecue, zullen we vanavond ook barbecueën?’. ‘Mam, we hebben een stop-motion filmpje gemaakt over een beker die op reis ging en toen kwam hij in de tuin “vork en mes” tegen, het was echt heel grappig. ‘Er zat zo’n mooie vlinder op het raam vanmiddag, mam, die bleef echt heel lang zitten. Oja, en mam, de tomaten waren rijp dus we mochten ze plukken en ze waren heeeeerlijk.

Knutselen, bakken of dansen? Het kan allemaal

Sanne komt vaak aan met iets lekkers dat ze gebakken heeft. Knutselen doet ze ook graag en ze heeft al de mooiste knutselwerken mee naar huis genomen. Het pronkstuk is toch wel het aquarium, dat ze van de zomer heeft gemaakt. Compleet met kartonnen vissen en planten van restmaterialen. Dat vind ik zo leuk bedacht. Zelf ben ik niet zo creatief en ik heb ook niet zo’n mooi atelier met allerlei papieren, stoffen, houtjes, kralen, klei en dergelijke. Dus ik ben blij dat Sanne hier al die mogelijkheden heeft.

Als ik haar kom ophalen, staat ze vaak nog ergens te dansen of is ze in een spel verdiept of iets aan het maken. Ze is altijd blij om me te zien hoor, maar van naar huis gaan wil ze dan niets weten. ‘Wat, nu al?’ En eigenlijk snap ik dat ook wel.

Extra activiteiten

Regelmatig vinden er extra activiteiten plaats op deze locatie. Ook is er op enkele dagen de mogelijkheid tot het volgens van zwemlessen voor het A-diploma. Voor meer informatie kunt u terecht bij de locatiemanager Patricia Aarts.

Marie in de Bocht is ook te vinden op Facebook!

 

Kom gerust een keer langs
om een kijkje te nemen!

 
Maak gelijk een afspraak