Jan en Alleman

 
De Lange Keizer Kinderopvang Jan en Alleman
Kinderdagverblijf

LRK-nummer: 699379507

Paardenmarkt 85
2611 PD Delft

015-212 82 04

Openingstijden

ma t/m vr: 07:30 – 18:30 uur

Locatiemanager

Lisette Samplonius
06-51 28 39 47
lisette@delangekeizer.nl

 

en

Jennifer Zegers
06-82 15 04 19
jennifer@delangekeizer.nl

Dit ben ik en dat ben jij

Als je het leuk vind om allerlei verschillende mensen te ontmoeten, zit je goed bij Jan en Alleman. Aan de Paardenmarkt in het centrum van Delft delen wij het pand met Ipse, een organisatie voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Als goede buren maken we soms gebruik van elkaars ruimtes en we doen ook wel eens dingen samen zoals liedjes zingen of bloemschikken.

Open ruimtes met doorkijkjes

Binnen Jan en Alleman houden we van openheid: we hebben veel ruimtes met doorkijkjes en zodra je het kan, mag je vrijuit de ruimtes verkennen. Je mag dan spelen met diverse materialen en zelf kiezen of je mee wilt doen met activiteiten. In de babygroep is het heerlijk rustig en doen we activiteiten waarmee je je eigen lijf leert ontdekken: kijken, luisteren, voelen en proeven.

Op ontdekking

Hoe groter je wordt, hoe meer je kan ontdekken: grote blokken om mee te bouwen, luisteren naar een mooi voorleesverhaal, knutselen met verf, papier en lapjes en op ontdekking gaan in de tuin waar zand, water en takjes weer een hele andere wereld vormen. Of ga je toch liever binnen spelen met die grote kartonnen doos? Er komt een jongetje uitgekropen. “Wij gaan met de boot naar Ierland,” zegt hij. “Ga je mee?”

Jan en Alleman is ook te vinden op Facebook!

 

Kom gerust een keer langs
om een kijkje te nemen!

 
Maak gelijk een afspraak